Szkolenie akademii kelnerskiej
Różnorodny program szkolenia zawierał zagadnienia oparte na 100-letniej tradycji polskiej gościnności, ale wzbogacony był o nowe trendy i style. Największe zainteresowanie uczniów wzbudził Serwis Specjalny, gdzie uczyli się oni przygotowywać i serwować homary, ostrygi, kawior i ślimaki. Nie wszystkim smak tych potraw przypadł do gustu, jednak czego się nie robi dla zdobycia doświadczenia w zawodzie. Flambirowanie, czyli przygotowywanie potraw płonących przy stoliku gości to kolejna umiejętność zdobywana w trakcie kursu. Ta niezwykle efektowna forma serwowania potraw nie ma już tajemnic przed uczniami, którzy uczestniczyli w kursie. Pan Grzegorz zdradził uczniom triki kelnerskie i wprowadził w świat obsługi gości. Okazuje się, że zwykłe noszenie talerzy może być niezwykłe. Po zakończeniu szkolenia każdy uczestnik otrzymał certyfikat w języku polskim i angielskim.